Vecka 10 (3/3 - 7/3)
Måndag 3/3
Pannbiff serveras med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt
Svamp och tofu "yakiniki" med ris
Tisdag 4/3
Potatis och purjolökssoppa serveras med bröd och färskosttoppings
Vegetarisk gulaschsoppa serveras med bröd och färskosttoppings
Onsdag 5/3
Sejfilé "mediterranean" med tomat, vitlök och färsk basilika serveras med ris
Grekisk paj med örtcrème
Torsdag 6/3
Pulled pork serveras med rostad potatis och vitlökssås
Pulled vego serveras med rostad potatis och vitlökssås
Fredag 7/3
Pasta med kyckling, soltorkad tomat och spenat
Pasta serveras med broccoli och ädelostsås
Vecka 11 (10/3 - 15/3)
Måndag 10/3
Gratinerad falukorv serveras med potatismos och rostad lök
Gratinerad vegokorv med potatismos samt rostad lök
Tisdag 11/3
Indisk linsgryta "Dhal" serveras med basmatiris och Raita
Bakad potatis med curry mangoröra samt rostade solrosfrön
Onsdag 12/3
Fiskfilé med krämig dragonsås serveras med kokt potatis
Grönkålsfritata med lagrad ost, vitlök och potatis
Torsdag 13/3
Pasta med svamp, bacon och Grana padano
Grön ärtbiff serveras med couscous och myntayoghurt
Fredag 14/3
Chili con carne med nachos och rostad jalapeñomayo
Chili sin carne med nachos och rostad jalapeñomayo
Vecka 12 (17/3 - 21/3)
Måndag 17/3
Pasta pesto med kyckling och grillade grönsaker
Pasta med krämig paprikasås, zucchini och Quorn
Tisdag 18/3
Vegetarisk minestronesoppa serveras med bröd och pålägg
Creme ninon serveras med bröd och pålägg
Onsdag 19/3
Fisk och skaldjursgryta med kokt potatis samt limeaioli
Aubergine med lins och pankotäcke serveras med kokt potatis och örtsås
Torsdag 20/3
Kebab i tomatsås serveras med ris och vitlökssås
Vegetarisk kebab serveras med ris och vitlökssås
Fredag 21/3
Nudelwok med het sås och kött från Lövsta
Vegetarisk wok med äggnudlar och sojasås
Vecka 13 (24/3 - 28/3)
Måndag 24/3
Falukorvsfrikassé serveras med potatismos
Het vegetarisk korvgryta serveras med potatismos
Tisdag 25/3
Panerad fisk med skagenröra, gröna ärtor samt kokt potatis
Vegetarisk biff serveras med kesoröra och kokt potatis
Onsdag 26/3
Biffstroganoff serveras med ris och saltgurka
Fylld ugnsgratinerad zucchini serveras med citrusyoghurt samt bulgur
Torsdag 27/3
Mac and cheese gratäng med cheddar, skinka och grönsaker
Mac and cheese "vego" med cheddar och grillade grönsaker
Fredag 28/3
Pannkakor med sylt
Husets rätt
Vecka 14 (31/3 - 4/4)
Måndag 31/3
Pasta med krämig tonfisksås
Pasta med svamp, grönkål samt soltorkad tomat
Tisdag 1/4
Ost och broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
Italiensk tomatsoppa serveras med bröd och pålägg
Onsdag 2/4
Jambalaya med kött från Lövsta serveras med harissayoghurt
Omelett med grillad paprika, manchego och zucchini
Torsdag 3/4
Kycklingpannbiff serveras med tzatziki samt rostad potatis
Bönbiff serveras med tzatziki samt rostad potatis
Fredag 4/4
Fajitas buffé med chiligryta, gräddfil och salsa
Vegfajitas med gräddfil och salsa
Vecka 15 (7/4 - 11/4)
Måndag 7/4
Pasta vegonara med soltorkade tomater och rökta champinjoner
Pasta pomodoro
Tisdag 8/4
Chorizo med grillad paprikarisotto och spenat
Vegetarisk Olssons frestelse
Onsdag 9/4
Köttbullar med gräddsås, kokt potatis samt lingonsylt
Japansk kålraggmunk "okonomiyaki" med chilimajonnäs och sojabönor
Torsdag 10/4
Gratinerad fiskfilé med fetaoströra och rostad potatis
Stekt ris med asiatiska grönsaker, ägg samt sirachadipp
Fredag 11/4
"Påsktacos" taco på kycklingfärs serveras med klassiska tillbehör
"Vegtacos" med klassiska tillbehör