Vecka 3 (13/1 - 17/1)
Måndag 13/1
Köttbullar,potatis,brunsås,smörgåsgurka
Grönsakscurry,potatis
Tisdag 14/1
Makaronipudding,lingonsylt,smält smör
Rotfruktsgratäng
Onsdag 15/1
Fläskköttsgryta sweet 'sour,ris
Quorngulasch,potatis
Torsdag 16/1
Fiskpanetter,potatis,remouladsås
Ost-och broccolipaj,örtdressing
Fredag 17/1
Köttfärssås,spaghetti
Lins-och morotssås,spaghetti
Vecka 4 (20/1 - 24/1)
Måndag 20/1
Varmkorv serveras med potatismos, rostad lök samt senap och ketchup
Ugnsgratinerad quornfilé med tomat och ost serveras med potatismos
Tisdag 21/1
Kycklingpannbiff med tzatziki serveras med rostad potatis
Indisk "korma" med blomkål serveras med basmatiris
Onsdag 22/1
Pasta serveras med krämig tonfisksås
Rotfruktskalops med potatis samt inlagda rödbetor
Torsdag 23/1
Ost och broccolisoppa serveras med bröd och pålägg
Italiensk tomatsoppa serveras med bröd och pålägg
Fredag 24/1
"Chili" på vildsvin serveras med bönsalsa, cheddardip och Nachos
Bönchili serveras med bönsalsa, cheddardip och Nachos
Vecka 5 (27/1 - 31/1)
Måndag 27/1
Kyckling i currysås "kokos" serveras med ris
Kikärtsbiff serveras med bulgurpytt samt vitlökssås
Tisdag 28/1
Chorizo serveras med ajvar, gräddfil samt rostad kulpotatis
Rotfruktsstroganoff med linser serveras med ris och saltgurka
Onsdag 29/1
Krämig sås med kalkon, vitlök och crèmefraiche serveras med pasta
Pasta al funghi "svamp"
Torsdag 30/1
Pannbiff med grönpepparsås samt kokt potatis
Vegetarisk moussaka serveras med fetaostdip
Fredag 31/1
Fiskburgare med bröd, tartarsås, rostad potatis samt klassiska tillbehör
Vegetarisk burgare med bröd samt klassiska tillbehör
Vecka 6 (3/2 - 7/2)
Måndag 3/2
Tortelloni serveras med tomat och ostsås
Tisdag 4/2
Pasta "Carbonara" med bacon och vitlök
Pasta vegonara
Onsdag 5/2
Rostad paprikasoppa med kyckling serveras med bröd och pålägg
Jordärtskocka serveras med bröd och pålägg
Torsdag 6/2
Thailändsk fiskgryta med färsk sej och lax serveras med jasminris
Bakad potatis med medelhavsröra
Fredag 7/2
Tunnbrödsrulle "VG special" med klassiska tillbehör
Vegetarisk tunnbrödsrulle "VG special" med klassiska tillbehör
Vecka 7 (10/2 - 14/2)
Måndag 10/2
Kyckling "tikka masala" med basmati ris
Kikärtsgryta "Marakech" med harissayoghurt och couscous
Tisdag 11/2
Jägerschnitzel med svampsås, ärtor samt kokt potatis
Vegetarisk schnitzel med svampsås, ärtor samt kokt potatis
Onsdag 12/2
Helstekt fläskkarré serveras med stekt potatis, bakad tomat samt husets bearnaise
Krämig svamprisotto med sojabönor samt grillad rödlök
Torsdag 13/2
Gremolatabakad färsk sejfilé med krämig vitvinssås och ris
Vegetarisk pytt i panna med pepparrotscrème samt pressgurka
Fredag 14/2
Spagetti "Valentine" med tomatsås och köttbullar
Spagetti "Valentine" med tomatsås och grönsaksbullar
Vecka 8 (17/2 - 21/2)
Måndag 17/2
Coq au vin serveras med potatispuré
Fetaostgratinerade rödbetor, ruccola samt rostade solroskärnor och citrusyoghurt
Tisdag 18/2
Korvstroganoff serveras med ris och saltgurka
Krämig blomkåls "curry" med stekt grönsaksris
Onsdag 19/2
Panerad fisk med remouladsås samt dillslungad potatis
Lise- Lottes omelettrulle
Torsdag 20/2
Pannkakor med hallonsylt
Ärtsoppa med fläsk
Fredag 21/2
Gymnasiets Pastabuffé