Start / Förskola och skola / Gymnasium / Gymnasieskolor i kommunen / Vallentuna gymnasium / Nyheter Vallentuna gymnasium / Vallentuna gymnasium får prestigefylld kvalitetsstämpel från Motorbranschen

Vallentuna gymnasium får prestigefylld kvalitetsstämpel från Motorbranschen

Fordonsinriktningen på Fordons- och transportprogrammet vid Vallentuna gymnasium har efter lång och målmedveten strävan uppnått Motorbranschens MBC-certifiering.

Skolan är nu en av drygt 30 fordonstekniska gymnasieskolor i landet med denna kvalitetsmärkning. Detta bekräftar att våra elever får en utbildning av högsta kvalitet, som ger dem de färdigheter som krävs för att möta arbetsmarknadens krav.

Motorbranschens kvalitetsstämpel bekräftar att vårt fordonsprogram uppfyller strikta krav och erbjuder hög utbildningskvalitet, branschrelevans och modern utrustning. Detta är en garanti att våra elever får en utbildning som är anpassad till branschens behov, vilket ökar deras möjlighet till arbete och konkurrenskraft.

Certifieringen är ett resultat av ett långsiktigt och genomtänkt arbete av ansvariga inom fordonsinriktningen och skolans rektorer. Det är en viktig milstolpe för skolan.

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats