Start / Evenemang och upplevelser / Evenemangskalender / Isabella Lundgren & Carl Bagge trio

Isabella Lundgren & Carl Bagge trio

Isabella Lundgren är en av Sveriges absolut främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en unik intensitet har hon förmågan att trollbinda sin publik. Nu är hon tillbaka i Vallentuna med en ny konsert "All, or nothing at all".
Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon förmågan att formligen trollbinda sin publik. Isabella har grammisnominerats och belönats med ett otal priser och stipendier. Senaste åren har vi sett henne sjunga både på Idrottsgalan och SVT:s Nyårskonsert, Allsång på Skansen och i På Spåret. 2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik.

I "All, or nothing at all" sjunger Isabella den amerikanska sångbokens allra störa "arior" om hjärtesorg, längtan och att resa sig upp, om och om igen, komponerad och framförd av några av musikhistoriens mest ikoniska och kraftfulla kvinnor: Billie Holliday, Judy Garland, Edith Piaf, Maria Callas, Shirley Bassey & Barbra Streisand. Kvinnorna som kastade sig ut i musiken med de stora känslorna, som kramade sönder hjärtat på både publiken och sig själva.

Medverkande: Carl Bagge, piano, Daniel Fredriksson, trummor, Niklas Fernqvist, bas.

Med stöd av Region Stockholm.

Biljettpris 200 kr, barn/ung tom 20 år 100 kr.

Boka biljett

Datum

19 oktober Kl. 19.00 - 21.00

Plats

Plats: Vallentuna Teater

Adress: Gymnasievägen 4, 186 36 Vallentuna

Kontakt

Arrangör: Kultur Vallentuna

E-post: kultur@vallentuna.se

Någonting gick fel

Ditt meddelande har nu skickats